Translate

viernes, 9 de mayo de 2008

El Consell de la Joventut invita a una exterrorista

Extraigo la noticia del Blog de Pilar Rahola

El Consell de la Joventut invita a una exterrorista
( Aquí)

Con dinero púlbico, diversas instituciones públicas catalanas, invitan, durante las fiestas del 60 aniversario de la creación de Israel, a una exterrorista palestina, y dedican estos días a homenajear al pueblo palestino. Es tan escandaloso que no tengo palabras (de momento). Esta es la noticia: ----------------------------------------------

POR CIERTO, EL MISMO DÍA 14, YO DARÉ UNA CONFERENCIA TITULADA: "ISRAEL, 60 AÑOS DE UN SUEÑO". PALAU ROBERT DE BARCELONA. 19´30H.
Del blog de Pilar Rahola
---------------------------------------------------------

Si tienen curiosidad y quieren ampliar la noticia. leanla en este otro blog
http://www.cat-israel.org/

Donde verán el cartel con los sellos de las Instituciones públicas catalanas que lo patrocinan
http://www.palestina.cat/images//triptic_naqba.pdf

Fíjense el Título
"60 años de Ocupación israelí" Con apoyo y dinero público.
*******
Off topic: Sres de la Consejeria de Educación ¿ No les gusta mas nuestra propuesta?




They tried to make me go to Jihad
I said, no, no, no
They said here's your back pack
I gave it right backSaid, whoa, whoa, whoa
Allah says it's time
But I am young and in my prime
They tried to make me go to Jihad
I said, no, no, no
Id like to live to reach old age
I guess those virgin girls can wait
And Osama...Osama's been trying to reach me
He called twice last week
And three times yesterday
I didn't show up for car bomb class
Because I was in my cave
Downloading Lindsay Lohan's ass
They tried to make me go to Jihad
I said, no, no, no
I'd make a huge mess
With this dynamite vest
So, no, no, no
I might miss my mom
And I'm not a human bomb
They tried to make me go to Jihad
I won't go, go, go


Funny Rehab

1 comentario:

Anónimo dijo...

http://www.e-noticies.com/actualitat/el-consell-de-la-joventut-convida-una-exterrorista-38338.html

LEHILA KHALED SEGRESTAVA AVIONS

El Consell de la Joventut convida una exterrorista

Lehila Khaled, en una imatge dels 70La propera setmana, en concret els dies 14 i dia 17 del present mes de Maig diverses entitats encapçalades pel Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) han organitzat un seguit d'actes de solidaritat amb Palestina. Entre els convidats hi ha Leila Khaled, presidenta de la Unió General de Dones Palestines, membre del Consell Nacional Palestí i del Front Popular per a la Lliberació de Palestina (FPLP). Segons la wikipedia, hauria participat en varis actes terroristes als anys 70. La FPLP, per la seva banda, està encara en el llistat d'organitzacions terroristes. L'acte té el suport entre d'altres de les administracions de govern: l'Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación.

En una recent entrevista, a la pregunta de si "ha abandonado todo apoyo a la lucha armada" contesta que "No. Hay que aprender de la historia. Si la ves, te das cuenta de que cuando hay una ocupación, tiene que surgir una resistencia. Solo eso y la lucha armada es lo que acaba con la ocupación. El fin de los asesinatos y detenciones, de la invasión de tierras y los cortes de luz que acaban matando a bebés en sus incubadoras, el fin de la opresión que practica con nosotros Israel, no llegará solo con demandas".

La JNC, l'organització juvenil de CDC, ha expressat ja en una carta adreçada a Núria Galan, presidenta del Consell de la Joventut de Barcelona, el seu malestar i ha formulat "una protesta institucional per la manipulació a la qual s'està sometent el CJB, amb les jornades 'Palestina al cor' on s'ha convidat a la membre del grup terrorista Front Popular per l'Alliberament de Palestina, Leila Khaled".

"Des de la JNC Barcelona -afirmen un comunicat- ens oposem a les falsedats que fa dies que el CJB està difonent a tots els mitjans de comunicació i mitjançant el correu electrònic a totes les entitats membres "com l'ocupació de Palestina per part de l'Estat d'Israel l'any 1948 i la pràctica de neteja ètnica" (quan en realitat aquests territoris van ésser ocupats per les potències àrabs que van declarar la guerra a l'Estat d'Israel l'any 1948, en aquest cas Jordània i Egipte que van anexionar-se la totalitat de Palestina).

"Però el que no podem tolerar com a organització política juvenil que defensa els drets de tothom (i no només els d'un bàndol) és que una organització que hauria de defensar la democràcia i la llibertat convidi a la membre de la organització terrorista Front Popular per l'Alliberament de Palestina Leila Khaled per fer apologia del terrorisme a l'acte del proper 14 de maig al CCCB".

El president de la Federació, Jordi Cabrafiga, afirma a la presidenta del CJB que "personalment em sap molt greu que una organització en la que crec (el CJB) i que considero molt útil i que hauria de centrar tots els seus esforços a ajudar als joves barcelonins i les entitats juvenils, sembli que dedica gran part de la seva feina a defensar algunes causes externes, destinant-hi una part important del seu pressupost i organitzant jornades (independentment de si són correctes o no) on a més a més s'hi convida a terroristes."

Finalment, la JNC Barcelona "demana formalment que si les jornades "60 anys d'ocupació israeliana" es mantenen amb els ponents anunciats i amb una versió esbiaixada de la història, el CJB se'n mantingui al marge i no hi col·labori."